Bij een herstelling worden eerst vuil en roest verwijderd. Daarna wordt alles gestraald en indien nodig gemetalliseerd om nieuwe roest te voorkomen. Vervolgens wordt alle elementen opgeschuurd en geplamuurd. In de laatste fase brengen we de grondverf en toplaag aan in onze ultramoderne spuitcabine die aan de strengste milieunormen voldoet.

We bepalen de juiste kleur van jouw vrachtwagen, opbouw of onderdeel. De herspoten delen krijgen exact dezelfde kleuren zodat die perfect overeenstemmen met bestaande kleuren. Kleurverschil? Geen sprake van! Of wil je liever een nieuwe kleur? Dat kan. We geven het volledige voertuig, opbouw of losse stukken het gewenste kleur. Indien nodig verzorgen wij opnieuw de belettering volgens aangeleverd ontwerp.

Onze vakmensen werken alle schade door gebruik of ongeval volledig weg en herstellen het voertuig terug in oorspronkelijke staat. Stukken worden waar nodig gedemonteerd en nadien terug gemonteerd. Achteraf is niks meer te merken van die deuk, kras, buil of bluts.

Ook voor het spuitwerk van jouw cabine, laadbak of trailer kan je bij ASTEMAC terecht. En voor het onderhoud van jouw vracht- of bestelwagen.

Carrosserie spuitwerk & herstelling nodig?

Maak vandaag nog een afspraak