Vaak passen wij een standaard polyester laadkast aan volgens de specifieke wensen van de klant. Denk aan verlaagde instap of uitschuifbare trap om de laadruimte makkelijk te betreden. Door op maat gemaakte materiaalkoffers te integreren in de zijschorten wordt alle ruimte dan weer optimaal benut. Ook een marktklep of schuifzeil behoort tot de mogelijkheden. Onderstaande foto's geven alvast een indruk van wat allemaal kan.

Er is ook steeds extra aandacht voor lading vastzetmogelijkheden. Zo ben je wettelijk in orde en blijven jouw producten ongedeerd tijdens het vervoer.

Naast polyester laadkasten, bieden wij ook aluminium laadkasten aan. Jij wilt zoveel mogelijk kunnen laden dus houden we het gewicht van de opbouw zo licht mogelijk, zonder toegevingen te doen op kwaliteit. Een ander alternatief is het unieke BE-combi 3500PLUS systeem. Deze uitvoering combineert het beste van 2 werelden: de flexibiliteit van een bestelwagen en het laadvermogen van een vrachtwagen. Het vraagt een iets grotere investering maar heeft dan ook heel wat voordelen. Je kan er tot 5x meer mee laden in vergelijking met een 'klassieke' bestelwagen: tot 3000 kg laadvermogen. Zo vermijd je zware boetes voor een overbeladen voertuig. Bovendien mag dit voertuig bestuurd worden door een chauffeur met een BE-rijbewijs. Een ideaal antwoord op het toenemende chauffeurstekort, de groeiende stadsdistributie en strengere regelgeving. Wij zijn met ALUMAC construct officieel distributeur voor de Belgische markt. Bekijk onderstaande video en ontdek meteen de voordelen en hoe het werkt. 

Contacteer ons in verband met de verschillende mogelijkheden en uitvoeringen of om je persoonlijke voorkeuren te bespreken.

Polyester laadkast afgestemd op jouw activiteiten?

Vraag advies aan onze experten