Bij onze 2- en 3-zijden kippers gaat extra aandacht naar de neerklapbare of afklapbare zijdeuren in aluminium of staal. Ze zijn altijd verticaal versterkt en middenstijlen zijn uitneembaar of afklapbaar. Openen kan zowel manueel als hydraulisch. Zeker bij de ultrasterke maar iets zwaardere stalen zijdeuren is extra support bij het openen welkom. Dat hefwerk verlichten we met behulp van compensatieveren of door de zijdeuren hydraulisch aan te drijven.

Zijpanelen worden ondersteund door supports die inschuifbaar zijn onder de laadbak. Op deze manier vermijd je dat de lading onder de vrachtwagen komt als je zijwaarts kipt.

Met oog op efficiëntie en gebruiksgemak letten we op elk aspect. Dankzij een oliedrukpomp met hoog debiet garanderen we een snelle werking van de kipper. We houden de opbouw en laadvloer zo laag mogelijk. Samen overleggen we wat voor jou nuttige opties zijn. Een ingewerkte materiaalkoffer zorgt voor extra opbergruimte. In de universele achterdeur kunnen wij graanschuiven voorzien en aan de hand van wagondeuren kan je de achterdeur op 2 manieren openen. Zoals je op onderstaande foto ziet kunnen we zelfs compartimenten in de laadbak inbouwen. En indien relevant installeren we op basis van onze ruime expertise in laadkranen het meest aangewezen type op maat van jouw activiteiten en noden.

Hieronder krijg je een indruk van de mogelijkheden. Verkies je persoonlijk overleg? Contacteer ons in verband met jouw voorkeuren of om een compleet zicht te krijgen op de verschillende uitvoeringen.

Zijdelingse of 3-zijden kipper op jouw maat?

Vraag advies aan onze experten