Ons aanbod containers is immens: van standaard containers tot containers met zijdeuren of afdeksysteem, grondbakken, gesloten containers, … Zelfs speciale modellen zoals kapel-, kiep-, plateau-, bodemklepcontainers, waterdichte uitvoeringen of modellen met ingebouwde materiaalkoffer. Je vindt het allemaal bij ASTEMAC! Dankzij onze jarenlange ervaring in dit segment kunnen we de noden van onze klanten perfect inschatten en het juiste type container aanbieden op maat van wat jij nodig hebt. Vertel ons wat jij belangrijk vindt en wij stellen jou dat type container voor die het best bij jouw activiteiten en wensen past.

Iets heel specifiek nodig? Wij kunnen de container volledig op maat maken. Als je dat wilt, schilderen we de container in jouw bedrijfskleuren in onze geavanceerde spuitcabine. Zo wordt je meteen herkend onderweg en vormt de container 1 geheel met jouw vrachtwagen.

Of kan je niet wachten en wil je de container liefst onmiddellijk? Koop dan één van onze stock containers en vermijd levertermijnen. Kijk op onze pagina 'stock containers' voor een up-to-date overzicht.

Ook voor herstellingen aan bestaande containers ben je bij ons aan het juiste adres! Wij repareren en herspuiten de container zodat die zo goed als nieuw oogt.

Klik op één van onderstaande rubrieken voor meer info over een specifiek type container en laat je inspireren. Of neem contact met Kathy uit ons team voor advies op maat.

Op zoek naar een specifiek type container?

Contacteer ons voor advies op maat