Deze container weegt minder dan de standaard variant maar blijft wel ultrasterk dankzij de uitzonderlijke kwaliteiten van de Hardox staalsoort. Hardox grondbakken gaan langer mee. Als je van het steviger werk houdt, is dit een slimme keuze.

Net zoals de standaard Hardox versie is dit type container verkrijgbaar in diverse afmetingen en met verschillende opties. Ingewerkte trapladder, oprijrampen op de kop, zeilhaken rondom, afdekzeil, graanschuiven in de achterdeuren, ... het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. De ijzersterke stalen achterdeuren kunnen hydraulisch aangedreven worden zodat je ze automatisch kan openen en sluiten. Container experte Kathy uit ons team helpt jou de juiste keuzes maken.

Als je roestvorming wilt voorkomen, raden we aan de container te metalliseren. In onze ultramoderne spuitcabine schilderen we de container vervolgens in jouw bedrijfskleuren. Aangezien de bolle zijkanten belettering iets makkelijker maken is deze uitvoering ideaal om er reclame op aan te brengen. Op basis van een aangeleverd ontwerp kunnen wij ook dit voor jou verzorgen. Extra visibiliteit gegarandeerd!

Interesse in een Hardox grondbak met bolle zijkanten?

Vraag snel een offerte aan