Dankzij een kipper-trekker combinatie kan jij jouw vrachtwagen optimaal benutten bij diverse werkzaamheden. Alle soorten kippers die wij opbouwen worden op maat van de klant geconstrueerd. Ook bij een kipper-trekker stemmen wij de opbouw volledig af op jouw activiteiten en wensen. Doordacht werk is immers ons handelsmerk. Ons team van experten heeft heel wat vakkennis in de praktijk opgebouwd. Je kan dus op beide oren slapen: bij ons ben je zeker van een stevige opbouw en jarenlang werkplezier.

Het doordachte wisselsysteem zorgt ervoor dat je op een eenvoudige en snelle manier zowel een oplegger als kipper op je vrachtwagenchassis kan plaatsen. Met ons uniek systeem kan je de kipper veilig en vlot afzetten op de steunpoten. De koppelschotel voor de oplegger en fronthefcilinder om te kippen blijven altijd vast gemonteerd op de vrachtwagen en zitten dus vast op het chassis ongeacht de combinatie van dat moment.

Zoals altijd is ook hier aandacht voor een vlekkeloze afwerking. In onze ultramoderne spuitcabine krijgt de opbouw het gewenste kleur nadat hij gezandstraald en gemetalliseerd werd. Naargelang smaak kies je voor zijkanten met verticale tussenstijlen of bolle zijkanten. In het laatste geval is de belettering iets makkelijker en beter leesbaar. Ook de belettering kan je zonder zorgen toevertrouwen aan ALUMAC construct.

Op onderstaande foto’s krijg je een idee van wat kan en in een persoonlijk gesprek lichten we jou met plezier alle mogelijkheden toe.

Kipper-trekker volgens jouw wensen?

Vraag advies aan onze experten