Dit doordachte concept is licht in gewicht met oog op maximaal laadvermogen. De PU isolatiekern, de verhoogde geïsoleerde schelpen voor zij- en achterdeuren, de doeltreffende vloerisolatie en het feit dat alle elementen perfect aansluiten op de binnencontouren van het voertuig zorgen voor een uiterst efficiënte thermische isolatie.

Districool is naadloos, hoogglanzend, waterbestendig en uiterst voedsel hygiënisch. Alles is afwasbaar en makkelijk te reinigen. Perfect inzetbaar voor het transport van diepgevroren of gekoelde producten die door mens en dier geconsumeerd worden.

Districool bestaat in 3 versies: een licht geïsoleerd type dat meestal zonder koelgroep wordt uitgerust, een type geschikt voor gekoeld transport tot 0° en een type voor diepvriestransport tot -20°.

Aan de hand van diverse opties zorgen we voor personalisatie op maat van jouw specifieke activiteiten. Denk aan stootplinten, versterkte rekken, sifon in de vloer, tussenwanden, enkele of dubbele zijdeur, ... Dit maakt districool een populaire uitvoering bij heel wat professionals zoals vishandelaars, traiteurzaken, beenhouwers, cateraars, chocolatiers, bloemisten, ...

Onderstaande video en ook de foto's geven een goede indruk van de mogelijkheden en hoe we tewerk gaan. Contacteer ons voor een persoonlijke babbel in verband met jouw specifieke wensen.

Jouw voertuig inrichten voor gekoeld transport?

Vraag advies aan onze experten