Diverse uitvoeringen zijn mogelijk. Afhankelijk van gebruik kan je opteren voor een schuifzeil aan beide zijdes van het voertuig of voor een vaste wand aan de ene kant. Met ingewerkte materiaalkoffers in de zijschorten wordt alle ruimte optimaal benut. Via een openschuivend dak gaat in- en uitladen van de goederen snel en eenvoudig. Een laadklep is uiteraard ook mogelijk. Belettering van de zeilen, op basis van een aangeleverd ontwerp, zorgt voor extra visibiliteit in het straatbeeld.

Dit type opbouw is niet alleen populair in de transportsector. Ook bij brouwerijen wordt een groot deel van de vrachtwagen vloot op deze manier opgebouwd. Speciaal voor de drankensector ontwikkelden we een specifieke opbouw die voorzien is van een tussenwand zodat palletten elkaar niet kunnen omstoten.

Tijdens een persoonlijk gesprek geven we duiding in verband met de verschillende uitvoeringen en opties en bekijken we wat voor jou het meest aangewezen is. Op onderstaande foto’s krijg je alvast een idee van de vele mogelijkheden.

Laadkast met schuifzeil volgens jouw wensen?

Contacteer ons!