Deze versie is multi-inzetbaar: zowel voor het vervoer van palletten, werkmateriaal, machines, maar ook voor vrachten met grove structuur zoals steenbrokken. Je hoeft je immers geen zorgen te maken dat je container daardoor beschadiging zou oplopen.

Deze ijzersterke uitvoering combineert het beste van 2 werelden: niet onderhevig aan krassen of deuken en makkelijk te openen zonder dat je zelf veel moet heffen. Zeker als je de zijdeuren heel frequent opent maar ze tegelijk tegen een duwtje moeten kunnen is dit de beste keuze.

Terwijl we bij de variant zonder compensatieveer het gewicht verdelen over 3 zijdeuren bestaat de container in deze uitvoering meestal uit 2 zijdeuren per kant. Dat zie je duidelijk op onderstaande foto's. Door de compensatieveer is het gewicht per zijdeur immers minder belangrijk. Overigens heb je perfect dezelfde mogelijkheden bij beide types. De combinatie met 1 vaste zijde is mogelijk. Ook hier kan je kiezen voor verhoogde kopwand en verhoogde zijkanten, oprijrampen, …

Container met stalen zijdeuren en compensatieveer nodig?

Vraag snel een offerte