LOS CONTAINERNET

Als je ladingen niet vaak hoeft af te dekken en de oppervlakte beperkt is dan is een los net een prima oplossing. Een los containernet leg je manueel over de vracht en bevestig je vervolgens met elastieken aan de zeilhaken die voorzien zijn aan de buitenkant rondom de container. Het grote voordeel van dit systeem is dat je het net in je voertuig kan bewaren en op verschillende containers, laadbakken en kippers kunt gebruiken. Maar als je bijvoorbeeld professioneel transporteur bent die vaak ladingen moet afdekken dan wil je dit zo snel, makkelijk en efficiënt mogelijk doen waardoor een los containernet niet altijd de beste keuze is.

PULLCOVER

Bij het PullCover-systeem zit het zeil of net op een rol aan de kop van de laadbak. Met behulp van een trekkoord kan het makkelijk en snel over de lading aangebracht worden. Vervolgens klikt het zichzelf vast aan gemonteerde haken rondom de container. Oprollen in de behuizing gebeurt al even eenvoudig met behulp van een veer. Het zeil kan voorzien worden van zijflappen die automatisch inklappen tijdens dat oprollen. Deze veelzijdige oplossing kan gebruikt worden op diverse soorten containers, platte laadbakken, kippers, ...

OPROLZEIL

Het oprolzeil wordt met behulp van een aluminium lat van de ene lange zijde van de container naar de andere kant gerold en vervolgens met elastieken aan de zeilhaken vastgemaakt zodat alles goed afgedekt is. De alu lat is op de lengte van de container gemonteerd en makkelijk te bedienen door middel van een hendel. Vaste ondersteuningsbuizen die over de breedte van de container gelast zijn, zorgen ervoor dat het oprolzeil tijdens het open en dicht rollen niet in de container valt. De bache zelf zit vast gebout aan 1 lange zijde van de container en kan dankzij de voorziene steunen niet in de container vallen in opgerolde toestand. Je kan het waterdichte zeil strak over de lading aanbrengen zodat de vracht droog blijft en tijdens het transport niet uit de container waait.

MANUEEL AFDEKSYSTEEM

Het manuele afdeksysteem werkt als een schuifdak waarbij het PVC zeil of net met daarin ingewerkte stalen bogen dankzij een praktisch mechanisme eenvoudig en snel van de voorkant naar de achterkant van de container glijdt en omgekeerd. Het systeem is extreem compact in opgevouwen toestand en ideaal om jouw afval, zand, grond, agrarische producten zoals aardappelen of andere materialen af te schermen. Het zeil is makkelijk te bedienen met een handgreep die aan de voor-, zij- of achterkant geplaatst wordt en waardoor het open- en dichtvouwen slechts 30 seconden in beslag neemt. Naast handmatige bediening bestaat er ook een elektrisch of hydraulisch aangestuurde uitvoering.

Op onderstaande foto’s kan je de diverse mogelijkheden bekijken. Contacteer onze container experte Kathy voor meer informatie of een offerte op maat.

Een manueel afdeksysteem nodig?

Vraag ons advies in verband met de mogelijkheden