We werken voor heel diverse sectoren en bedrijven met uiteenlopende activiteiten. Dankzij onze voeling met verschillende branches kunnen we meedenken in de breedste zin van het woord. Onze ervaren vakmannen bouwen in ons gesofisticeerd atelier vaak heel specifieke constructies op.

Een opbouw voor wegmarkeringen, een platform voor vlastransport of met hydro oprijrampen, een laadkast voor veetransport, hydraulisch verstelbare glasrekken, ... of check hier de unieke MAC-ROLLER 165Z met rollend systeem specifiek voor houttransporteurs. Het zijn maar enkele voorbeelden uit een zee van mogelijkheden. Want als het op maat is dan kan bijna alles.

Tijdens de werken nodigen we de klant uit en sturen we indien nodig nog verder bij. Deze hoge graad van flexibiliteit resulteert in een vrachtwagen volledig naar wens van de klant.

Foto's hieronder geven een eerste indruk van onze mogelijkheden. Contacteer ons gerust voor meer duiding in verband met diverse uitvoeringen of om jouw specifieke wensen met onze experten te bespreken.

Specifieke opbouw op maat nodig?

Maak vandaag nog een afspraak