Een volume container is ideaal om grote hoeveelheden afval zoals brokstukken, hout- of tuinafval, grof- of huisvuil, ... in te gooien en te vervoeren.

Specifiek voor dit type voorzien we horizontale liggers in de zijkanten om de container te verstevigen. Bij ASTEMAC kan je zelf het aantal horizontale liggers en dus de sterkte van de container kiezen. Je maakt de container dus zo stevig als je zelf wilt. Uiteraard kan je op onze expertise rekenen voor advies op maat.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij perfect inschatten wat voor jou belangrijk is en welke opties je nodig hebt. Want er zijn heel wat mogelijkheden: hydraulische achterdeur, opstaptreden om de lading te inspecteren, ingewerkte graanschuif in de deur, publicatiebord voor jouw logo, … Met klapnetten of een afdekzeil verhinder je dat het puin in het rond vliegt tijdens transport. Laat je inspireren door de foto's hieronder.

Voor bedrijven die grote ladingen in één keer willen vervoeren is dit soort container ideaal. Daarom wordt dit type vaak gekozen door aannemers gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken of tuinaannemers.

Op zoek naar een volume container?

Vraag snel jouw offerte aan