ASTEMAC biedt 3 verschillende types containers met zijdeuren: aluminium zijdeuren, stalen zijdeuren en stalen zijdeuren met compensatieveer.

Afhankelijk van het gebruik bepalen wij samen met jou welke van deze 3 uitvoeringen de beste keuze is. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak weten wij perfect wat jij nodig hebt.

Aluminium heeft als voordeel dat het roestvrij is en bovendien in vergelijking met staal bijna een derde minder weegt. Als je bijvoorbeeld heel vaak via de zijdeuren een lading op paletten wilt in- en uitladen dan kan dit een slimme keuze zijn.

Staal is dan weer sterker waardoor het minder snel een deuk oploopt. Als je dus ook vaak steenbrokken of andere bulkvracht met grove structuur vervoert dan kies je beter voor stalen zijdeuren. Als je het staal laat metalliseren, vermijd je roestvorming. In geval van stalen zijdeuren kan je afhankelijk van de intensiteit van het gebruik gaan voor zijdeuren met compensatieveer. Het openen van die deuren is zo een fluitje van een cent zonder jezelf een breuk te heffen.

Klik hieronder op een specifieke uitvoering voor meer foto’s of contacteer onze container experte Kathy uit ons team voor een vrijblijvende offerte.

Interesse in een container met zijdeuren?

Neem contact in verband met de mogelijkheden