Jobs

Heb jij een passie voor vracht- en bestelwagens en steek je graag de handen uit de mouwen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller zijn we één van de pioniers in de sector. Onze familiale groep is de voorbije jaren uitgegroeid tot een KMO met meer dan 45 werknemers. En we blijven ambitieus. Daarom groeien we ook snel. Er is dus altijd plaats voor gemotiveerde werkmakkers die willen mee bouwen aan onze toekomst. Check snel onze openstaande vacatures hieronder! Wie weet, maak jij binnenkort deel uit van ons team...

ALUMAC vacature banner we have jobs

Momenteel zoeken wij verschillende profielen om ons team te versterken: lassers, monteurs, werkplaatsverantwoordelijke, voorbereider carrosserie, schilder, allround magazijnier, ... Bekijk hier al onze vacatures. Per vacature kan je doorklikken naar alle info over de job en wat wij jou te bieden hebben.

Staat er niet direct iets tussen dat aansluit op jouw profiel, kennis of kunde?
Bij ons is er altijd wel plaats voor gekwalificeerde medewerkers (pistoolspuiter, chauffeur CE, koerman, ...). Solliciteer spontaan en misschien maak jij binnenkort ook deel uit van ons team...

Studeer je nog en zoek je een boeiende stageplaats? Ook dat kan. Zowel in onze werkplaats (constructie, montage, afwerking, hydraulica, ...) als bij onze technische tekenaars, dienst na verkoop, boekhouding,... zijn er mogelijkheden voor gedreven, jonge talenten.

Waarop wacht je? Solliciteer vandaag nog!

CHECK HIER ALLe vacatures

 

Bij ons weet je altijd wat gedaan. Ik kon doorheen de jaren een heel mooie carrière uitbouwen en kreeg de kans om ervaring op te doen in verschillende afdelingen van ons bedrijf. Dit maakt de job boeiend en nooit saai!
Cedric, sales
ALUMAC - ASTEMAC - AMC jobs

Werken bij ALUMAC

ALUMAC construct is als COP erkend carrosseriebedrijf gespecialiseerd in de opbouw en inrichting van vracht- en bestelwagens. Maatwerk is een belangrijke troef. Jaarlijks bouwen we meer dan 800 voertuigen op.

Het ondernemersbloed stroomt door onze aderen. We gaan doordacht te werk. We denken voor we doen. Daarna krijgen we het gedaan. En we leggen de lat hoog. Onze makkers, zoals we onze medewerkers ook wel durven noemen, houden van uitdagingen en steken graag de handen uit de mouwen.

We hebben een vestiging in zowel Kortrijk (Heule) als Doornik (Froyennes). Check ons aanbod en je krijgt onmiddellijk een goed idee van de gevarieerde werkomgeving waarin je terecht komt en de mooie projecten waaraan je zal meewerken. Mensen met talent en goesting krijgen bij ons de kans om door te groeien en zichzelf volledig te ontplooien.

ALUMAC construct vormt 1 sterke groep met ASTEMAC (containers - trailers - spuitwerk - laserwerk), CTTS (trailer solutions) en AMC parts (onderdelen voor opbouw trailers, vracht- en bestelwagens, verlichting, hydraulisch materiaal, materiaalkoffers, allerhande werkmaterialen zoals slijp-, boor en schuurmateriaal,...).

ALUMAC jobs & vacatures

Ik vind het vooral heel tof om een 'naakt' voertuig te zien evolueren naar een volledig opgebouwd en afgewerkt geheel. Als ik een ALUMAKKER, een voertuig door ons opgebouwd, zie rijden ben ik altijd wel trots dat ik daaraan heb meegewerkt. En natuurlijk wordt er bij ons hard gewerkt maar er hangt ook een joviale en open sfeer.

Wim, lasser