Onze ruime werkplaats is volledig ingericht om ook voor spuitwerk een snelle en vakkundige service te leveren. Zo hebben wij een aparte voorbereidingszone, een professioneel kleurenlabo en een state-of-the-art spuitcabine. Op deze manier kunnen we snel en efficiënt werken zonder in te boeten aan kwaliteit én onze prijzen scherp houden.

We investeerden in een ultramoderne spuitcabine van 23 meter die aan de strengste milieunormen voldoet. Dit staat ons toe nog verder te specialiseren in spuitwerk. Naast de spuitwerken voor onze eigen constructies kunnen ook externe partijen bij ons terecht.

Alle kleuren zijn mogelijk: eender welk metallic, RAL of andere kleur. Onze specifiek opgeleide spuiters zijn op en top vakmannen en werken met de beste verfproducten. Dat in combinatie met onze jarenlange ervaring als carrosseriebouwer en onze nieuwe spuitcabine garandeert een piekfijn en uniform resultaat.

Je kan bij ASTEMAC terecht voor het spuitwerk van: vrachtwagencabines, bestelwagens, containers, laadkasten en –bakken, kippers, trailers, chassis, onderdelen zoals laadklep, spoiler, materiaalkoffer, … Zowel oud als nieuw. Wij schilderen alles in jouw bedrijfskleuren en verzorgen indien gewenst ook de belettering. Kortom, ASTEMAC is the place to be!

Nood aan professioneel spuitwerk?

Contacteer ons voor meer info!