Wij kunnen laadkleppen monteren op haast elk type bestelwagen. Denk aan een gewone bestelwagen of de combinatie met open laadbakken of gesloten laadkasten. ALUMAC construct werkt voornamelijk met de kwalitatieve laadkleppen van Dhollandia. Als marktleider bieden zij het breedste aanbod in de markt. Zo hebben we steeds een oplossing voor wat jij precies zoekt. Uiteraard zijn er verschillende afmetingen. Traditionele laadkleppen zijn op volledige en halve breedte verkrijgbaar. Een onderschuivende laadklep zit helemaal onder je bestelwagen zodat je volledige laadruimte altijd toegankelijk blijft zonder dat je de laadklep moet openvouwen. Ook zijdelingse laadkleppen en -liften zijn mogelijk.

De meeste laadkleppen zitten langs de buitenkant maar we hebben ook laadkleppen die invouwbaar zijn naar de binnenkant. Deze worden opgeborgen onder het dak van de bestelwagen zodat ze niet in de weg zit om de achterdeuren te openen. Hun laadvermogen komt in de buurt van een klassieke laadklep.

Wij voorzien laadkleppen op nieuwe voertuigen maar kunnen ook een nieuwe laadklep monteren op jouw bestaande bestelwagen of jouw bestaande laadklep vervangen. Ook voor het onderhoud of herstelling ben je bij ALUMAC construct aan het juiste adres. En dankzij onze 24/7 depannagedienst helpen we je snel terug op weg in geval van een onverwacht defect.

Hieronder zie je een greep uit de vele mogelijkheden. Contacteer ons voor meer informatie over de geschikte laadklep voor jouw voertuig en activiteiten.

De laadklep die jou maximale efficiëntie oplevert?

Vraag advies aan onze experten