Keuze uit diverse uitvoeringen. Zo kan je afhankelijk van gebruik opteren voor een schuifzeil aan beide zijdes van het voertuig of een vaste wand aan de ene kant. Met een schuifdak krijgt jouw bestelwagen qua laadmogelijkheden nòg meer flexibiliteit.

Onze PivoFlex is dan weer een ideale oplossing voor de drankensector. Dit specifiek ontwerp is optimaal afgestemd voor het vervoer van dranken in de vorm van kratten en vaten en garandeert heel wat tijdswinst. De laadruimte is uiterst snel en makkelijk bereikbaar onder meer doordat we geen gespen gebruiken en door de verschuifbare middenstijlen kan je vanop verschillende punten snel bij de lading. Dankzij het ingenieuze sluitsysteem bedien je de schuifdeuren zelfs makkelijk met 1 hand. Extra handig. Het schuifzeil is vervaardigd in soepel te manipuleren materiaal dat spontaan naar buiten plooit bij het openen.

Daarnaast zijn allerlei varianten mogelijk. In de achterdeuren kunnen extra luiken voorzien worden. Een laadklep is uiteraard ook mogelijk. Met ingewerkte materiaalkoffers creëren we extra opbergruimte. Belettering van de zeilen, op basis van een aangeleverd ontwerp, zorgt voor extra visibiliteit in het straatbeeld.

Laat je inspireren door onderstaande foto's. Tijdens een persoonlijk gesprek lichten we de verschillende mogelijkheden toe.

Schuifzeil opbouw op maat van jouw activiteiten?

Vraag ons advies