Vaak passen wij een standaard plywood laadkast aan volgens de specifieke wensen van de klant. Denk aan verlaagde instap of uitschuifbare trap om de laadruimte makkelijk te betreden. De zijschorten met daarin op maat gemaakte materiaalkoffers zijn voor het voertuig van rallykampioen Vincent Verschueren (rallyteam GoDrive) een waardevolle aanpassing. Bij meubelfabrikant Jori heeft de laadkast dan weer een dubbele functie. Dankzij de  onderhoudsvriendelijke vloerbekleding en mogelijkheid om tussenschotten te bevestigen zet men de vrachtwagen niet enkel in voor meubelvervoer maar ook als paardentrailer.

Naast plywood laadkasten, bieden wij ook aluminium laadkasten aan. In beide uitvoeringen is er extra aandacht voor lading vastzetmogelijkheden. Zo ben je wettelijk in orde en blijven jouw producten ongedeerd tijdens het vervoer.

Hieronder zie je een greep uit de vele mogelijkheden bij een plywood laadkast. Nog meer inspiratie? Bel ons in verband met de mogelijke uitvoeringen of om je persoonlijke voorkeuren te bespreken.

De juiste plywood laadkast voor jou?

Contacteer ons!