Een bestelwagen is compact en dat maakt hem aangenaam in gebruik. Anderzijds is het in dit geval van fundamenteel belang om alle ruimtes en oppervlaktes optimaal te benutten. Als jouw 'werkpaard' goed georganiseerd is dan werk je makkelijker en sneller. Dit resulteert in meer werkcomfort, tijdswinst, hogere productiviteit, ... Net daarom maakt een goed doordachte materiaalkoffer een groot verschil. Bij ALUMAC construct kan je terecht voor zowel standaard als op maat gemaakte materiaalkoffers. Afhankelijk van wat je wenst zijn verschillende materialen mogelijk: aluminium, inox, staal, pvc, ...

Op vlak van uitvoering zijn er oneindig veel mogelijkheden. Bij een op maat gemaakte versie construeren we alles in ons eigen atelier waardoor we deze 100% kunnen afstemmen op jouw specifieke noden en activiteiten. De deuren kunnen opendraaien, neerklappen en we kunnen zelfs werken met een rolluik. In geval van een materiaalkoffer achter de cabine is een toegang vanuit de laadbak mogelijk. De inrichting gebeurt volledig naar wens en op maat van het materiaal dat je erin wilt wegbergen: uitschuifbare lades, schappen, rekken, ... of een combinatie hiervan.

Op onderstaande foto's zie je dat er heel veel kan. Neem gerust contact in verband met de mogelijke uitvoeringen of plan een overleg met onze experten om te weten welk type materiaalkoffer jij best kiest.

Materiaalkoffer op maat van jouw activiteiten en voertuig?

Vraag advies aan onze experten