Ijzersterk in maatwerk

ALUMAC construct en ASTEMAC staan synoniem voor kwaliteit. Als COP erkend carrosseriebedrijf bouwen wij jaarlijks meer dan 800 voertuigen op. Dit resulteert in heel wat expertise en vakkennis. Zo ben je zeker van heel wat ervaring. De beste garantie voor een degelijk eindresultaat.

We zijn gespecialiseerd in de opbouw en inrichting van bedrijfsvoertuigen in de breedste zin van het woord. Van container tot trailer. Van kipper tot schuifzeil opbouw. Van containersysteem tot laadkraan. Van materiaalkoffer tot laadklep. Bovendien kan je ook bij ons terecht voor spuit- en laserwerk, herstelling en onderhoud.
Alles onder 1 dak: handig!

In deze bedrijfsvideo maak je kennis met ons team, krijg je een unieke inkijk in onze vestigingen te Kortrijk en Doornik en ontdek je de troeven van onze 3 bedrijven: ALUMAC construct, ASTEMAC en AMC parts. Samen vormen wij 1 sterke groep waar ook CTTS trailer solutions deel van uitmaakt.

ALUMAC construct, ASTEMAC & AMC parts: 1 sterke familiale groep

1 STERKE FAMILIALE GROEP

We zijn een hecht team makkers die de klant centraal stelt in àlles wat we doen. Wij gaan ver. Wij leggen de lat hoog. Wij houden van een uitdaging.

Onder leiding van Stefaan Crombez groeide ALUMAC construct de voorbije 20 jaar uit tot dé specialist in opbouw en inrichting van vracht- en bestelwagens. ASTEMAC legt zich toe op containers, trailers (in nauwe samenwerking met CTTS) alsook spuit- en laserwerk. Daarnaast is er onze toolshop AMC parts.

Onze slogan ‘ijzersterk in maatwerk’ maakt duidelijk dat realisaties op maat van de specifieke wensen en behoeften van de klant een belangrijke troef is. Alles draait rond ervoor zorgen dat onze klanten optimaal kunnen werken en zo efficiënt mogelijk georganiseerd zijn.

ALUMAC is klantgericht

Als familiebedrijf hechten wij veel belang aan een goeie relatie met onze medewerkers, partners en klanten. In onze service staat de klant centraal. Klantgerichtheid is voor ons een evidentie. Van ons mag je heldere, open en eerlijke communicatie verwachten.

Leg de lat gerust hoog. Dat doen wij ook. Hoge verwachtingen schrikken ons niet af. Integendeel. Je mag gerust veeleisend zijn. Dat zijn wij ook voor onszelf. We zijn doorzetters en houden van een uitdaging.
 
Alles wat we doen, gebeurt met de grootste zorg en oog voor detail. Elke dag opnieuw. Voor elke opbouw. Voor elke klant.

We houden onze oren en ogen open. Altijd weer opnieuw stellen wij onszelf de vraag: kan dit nog beter? En op welke manier? Innovatie is essentieel om onze klanten tevreden te houden en de toekomst van ons bedrijf te verzekeren. Durven en doen. Dat zijn wij.

6 redenen om voor ons te kiezen

ALLES ONDER 1 DAK

ALUMAC construct specialiseert zich in de opbouw van zowel vrachtwagen als bestelwagen inclusief inrichting. Voor containers, trailers (in nauwe samenwerking met CTTS), alsook spuit- en laserwerk ben je bij ASTEMAC aan het juiste adres. Reken bovendien op ons voor depannage, onderhoud en herstellingen. Daarnaast is er ook onze toolshop AMC parts (onderdelen voor opbouw trailers, vracht- en bestelwagens, hydraulica, verlichting, materiaalkoffers, allerhande werkmaterialen,…).

 

OP EN TOP VAKMANSCHAP

Toegewijd en ervaren team van verkopers, ingenieurs, projectleiders, mechaniekers en service techniekers. Vertrouw op onze jarenlange expertise.

 

ALTIJD DICHTBIJ

24/7 depannagedienst en goeie geografische dekking dankzij verschillende makkelijk bereikbare servicepunten.

 

SNEL EN FLEXIBEL

Snelle opstart dankzij grote voorraad onderdelen die altijd beschikbaar is bij zusterbedrijf AMC parts. Tijdens de constructie nodigen we de klant uit en sturen we bij waar nodig zodat het eindresultaat maximaal is afgestemd op de wensen.

 

KWALITEIT VAN BEGIN TOT EINDE

Sterk en duurzaam materiaal is ons visitekaartje. Kwaliteitscontroles in verschillende fases van het productieproces geven extra zekerheid. Alle losse onderdelen worden gestraald, gemetalliseerd, krijgen een grondlaag en 2 laklagen in hoogglans.

 

OP MAAT VAN JOUW BEHOEFTEN

Dankzij onze ervaring bij klanten met heel uiteenlopende activiteiten (land- en tuinbouw, transport, recycling, bouw, voeding, industrie,...) voelen we perfect aan wat jij nodig hebt. Overleg en advies resulteert in een passend eindresultaat volledig afgestemd op jouw wensen. Voortaan werk je extra efficiënt.

 

Sterk en duurzaam materiaal. Kwaliteitscontroles in verschillende fases van het productieproces geven extra zekerheid.

Sterk
Sterk
Veelzijdig
Veelzijdig
Vakmanschap
Vakmanschap
Maatwerk
Maatwerk
Service 24/7
Service 24/7
ALUMAC en ASTEMAC
sollicitatie

TEVREDEN KLANTEN

Professioneel, perfecte communicatie, correcte afhandeling. Top in de sector!

ALUMAC construct en ASTEMAC zijn in volle expansie. Onze toekomstplannen zijn ambitieus. De vooropgestelde groei kunnen we alleen realiseren met gemotiveerde en klantgerichte medewerkers. Overtuig ons van jouw talent en goesting om mee te bouwen aan ons verhaal. Wie weet, maak jij binnenkort deel uit van ons team…

Stuur ons jouw spontane sollicitatie

CHECK ONZE OPENSTAANDE VACATURES