Vermijd zware boetes voor overladen voertuig dankzij ons BE-Combi systeem

Chauffeurstekort.
Strengere regelgeving.
Groeiende stadsdistributie.
Toenemende aandacht voor het klimaat.
Zware boetes in geval van een overbeladen voertuig.

Word jij hier ook dagelijks mee geconfronteerd?
Dan is ons uniek BE-Combi 3500PLUS systeem, dat je tot 5x meer laadvermogen geeft, ongetwijfeld interessant voor jou.

Het unieke BE-Combi 3500PLUS systeem combineert het beste van 2 werelden: de flexibiliteit van een bestelwagen en het laadvermogen van een vrachtwagen. Bovendien mag het voertuig bestuurd worden door een chauffeur met een BE-rijbewijs.

Als officiële distributeur voor de Belgische markt combineert ALUMAC construct jouw bestelwagen, die omgebouwd wordt tot een trekker, met de BE-Combi 3500PLUS oplegger. We garanderen een onberispelijk, duurzaam en kwalitatief resultaat. Het voertuig is uiterst makkelijk te besturen zonder dat je moet inboeten aan rijcomfort.

Bekijk onderstaande korte video, ontdek meteen alle voordelen en hoe het werkt.

BE combi met laadklep

Het unieke BE-Combi systeem geeft je tot 5x meer laadvermogen in vergelijking met een klassieke opbouw van jouw bestelwagen.

✔️ Laadvermogen tot 3.000 kg
✔️ Grote variatie in verschillende laadbakken
✔️ Maximale flexibiliteit door compacte afmetingen
✔️ Rijdt als een standaard lichte bedrijfswagen
✔️ Geschikt voor BE-rijbewijs

Doe je veel kilometers waardoor jouw bestelwagen snel aan vernieuwing toe is? Dit wil niet altijd zeggen dat jouw laadruimte aan vernieuwing toe is. Onze specialisten kunnen het BE-Combi systeem overbouwen van jouw 'oude' naar jouw 'nieuwe' bestelwagen. Een flinke besparing op vlak van investeringen in nieuw materieel!

Cedric geeft je met plezier meer info over BE-Combi

Uitproberen of vragen?

We hebben een demovoertuig beschikbaar. Contacteer onze sales manager Cedric Carette voor een testrit. Hij geeft je met plezier een woordje uitleg.
Bel (+32 496 12 53 68) of mail (cedric@alumac.be) Cedric voor meer info.

JA, ik wil er alles over weten

BE-Combi IBS remsysteem

NIEUW: nu nòg veiliger dankzij intelligent remsysteem

Lichte bedrijfswagens zijn voorzien van allerlei veiligheidssystemen, zoals AEBS, ESP en ABS. Deze veiligheidssystemen beperken zich echter tot het voertuig zelf. Om de veiligheid onderweg te vergroten ontwikkelde BE-Combi daarom een nieuw remsysteem: Intelligent Braking System (IBS).

Dit innovatieve systeem zet alle signalen van veiligheidssystemen op het voertuig automatisch om naar een bijpassende rem-luchtdruk voor de oplegger. IBS vergroot zo het remvermogen, verkort de remweg en voorkomt schaar- of slipgevaar bij een acute stop. Hiermee draagt IBS bij aan de veiligheid onderweg.

Hoe werkt het?
Sensoren registreren continu de hydraulische druk in het remsysteem van het voertuig en vertalen dit naar de juiste hoeveelheid rem-luchtdruk voor de oplegger. Wanneer een veiligheidssysteem op het voertuig wordt geactiveerd, reageert het IBS-remsysteem in een fractie van een seconde.

Elk voertuig heeft zijn eigen, unieke remeigenschappen. De specifieke kenmerken van alle merken zijn vastgelegd in de ECU van het IBS-systeem en gekoppeld aan corresponderende rem-luchtdruk voor de oplegger. Hierdoor wordt bij elke remvertraging van het voertuig onder alle omstandigheden de juiste rem-luchtdruk uitgestuurd naar de oplegger. In het geval van een storing schakelt het IBS-remsysteem automatisch over naar een back-up systeem. Zo is de chauffeur te allen tijde verzekerd van een goed werkend remsysteem.

BE-Combi systeem voor meer laadvermogen