Nieuws

ASTEMAC dé partner voor al jouw laserwerk

Nieuw in ons aanbod

Vertrouw op ASTEMAC voor al jouw laserwerk

Met oog op verdere specialisatie in laserwerk investeerde ASTEMAC in een ultramoderne laser van Mazak. Deze wordt niet alleen ingezet voor eigen constructies: vanaf nu kunnen ook externe partijen uit verschillende sectoren bij ons terecht voor allerhande laserwerk en bijhorende dienstverlening. Reken op ons voor professioneel, snel en accuraat laserwerk.

Klik hier voor meer info

Stefaan Crombez & David Douterloigne nemen CTTS over

Participatie in CTTS trailers

ALUMAC investeert in de toekomst

Dat we, ondanks deze turbulente tijden, vertrouwen hebben in de toekomst bewijzen we met onze participatie in het bedrijf CTTS, gespecialiseerd in trailers en exclusief verdeler van het merk Schwarzmüller. Onze zaakvoerder Stefaan Crombez slaat hiervoor de handen in elkaar met David Douterloigne. Samen zijn ze de nieuwe eigenaars van CTTS dat intussen succesvolle opendeurdagen achter de rug heeft in de vestiging te Waregem.

Meer info over CTTS

Vacatures: we have jobs

We have jobs!

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging?

Overweeg dan zeker een job bij ons. We zijn ambitieus en groeien snel. Er is dus altijd plaats voor gemotiveerde werkmakkers die willen mee bouwen aan onze toekomst. Je komt terecht in een gevarieerde werkomgeving en werkt mee aan boeiende projecten.

Check onze vacatures

BE-Combi 3500PLUS systeem: tot 5x meer laadvermogen

NIEUW bij ALUMAC construct: BE-Combi 3500PLUS systeem

Tot 5x meer laadvermogen!

Je combineert de flexibiliteit van een bestelwagen met het laadvermogen van een vrachtwagen. Zo vermijd je hoge boetes voor overlading en kan je efficiënt in (binnen)steden rijden. Zonder in te boeten op rijcomfort. Bovendien mag het voertuig bestuurd worden door chauffeurs met een BE-rijbewijs en heeft het een intelligent remsysteem. Ontdek alle voordelen en hoe het werkt in onze korte video.

ontdek alle voordelen

CTTS trailer solutions en MAN voor Zoutman in We Are Champions

CTTS trailer solutions in de pers

In samenwerking met MAN en Zoutman

Heb jij de twee reportages gezien voor het tv-programma We Are Champions op Kanaal Z tijdens TRANSPORT&VAN.TV? Daarin wordt een MAN TX 18.510 met Schwarzmüller kipper van CTTS trailer solutions in de kijker gezet en nemen 2 gekende ondernemers het tegen elkaar op voor het transport tussen de vestigingen van Zoutman Gent en Roeselare.

bekijk hier de eerste aflevering

Bekijk hier de tweede aflevering

HIAB kraan met VR: ALUMAC bouwt eerste vrachtwagen op in België

HIAB kraan met VR bediening

Eerste vrachtwagen in België

Onze klant Deco Express nam een nieuwe Scania R660 XT in gebruik met Loglift HiVision kraan achterop de vrachtwagen. Uniek is de manier waarop de chauffeur de laadkraan via virtual reality vanuit de cabine kan bedienen. ALUMAC bouwde hiermee de eerste vrachtwagen in België op met VR kraanbediening.

Meer info over deze innovatie

ALUMAC construct levert Volvo truck af bij VIVES Technology

Investeren in jong talent

Samenwerking met VIVES Technology

Recent leverden ALUMAC construct en NEBIM een ‘gepimpte’ Volvo truck af op de campus van VIVES Technology in Kortrijk. Het voertuig wordt een echt werkinstrument en ondersteunt het opleidingsinstituut om bachelor en graduaat studenten (autotechnologie en voertuigtechnieken) sneller te laten proeven van de truck- en carrosseriesector in de praktijk.

Ontdek het project inclusief video

ALUMAC lanceert MAC-ROLLER 165Z

Meet the MAC-ROLLER 165Z

Unieke voordelen voor de bosbouw

ALUMAC construct lanceert deze unieke constructie voor al wie actief is in de houtsector. Doordat de HIAB Loglift kraan op een rollend systeem staat kan je vooruit en achteruit rollen over de volledige lengte van de opbouw waardoor het laden en lossen uiterst efficiënt gebeurt. Zo kan je 100% autonoom werken zonder ander materiaal of mankracht.

ONTDEK alle details en video