ALUMAC construct investeert in CTTS trailer solutions

Altijd blijven vooruit kijken is een voorwaarde om onze klanten tevreden te houden. De uitbreiding van onze activiteiten bij ASTEMAC met trailers vorig jaar was een weloverwogen beslissing. Daar gaan we nu nog een stapje verder in: met onze participatie in het bedrijf CTTS investeren we in de toekomst.

CTTS, gevestigd in Waregem, is gespecialiseerd in trailers en exclusief verdeler van het merk Schwarzmüller.

De expertise van CTTS sluit naadloos aan op ons huidig aanbod en is daarom een logisch gevolg in onze ambitie om onze klanten maximaal te ontzorgen.

Voortaan kan je zowel in Kortrijk, Doornik als Waregem terecht voor de service op jouw trailer (ongeacht het merk).

Op zaterdag 17 en zondag 18 december waren het opendeurdagen bij CTTS in Waregem. Alle bezoekers kregen een exclusieve inkijk in hun werking, mogelijkheden en aanbod. Onze zaakvoerder Stefaan Crombez en zijn nieuwe zakenpartner David Douterloigne stonden de pers te woord naar aanleiding van het feit dat zij vanaf nu hun schouders onder CTTS zetten en hun ambities voor de toekomst.

Lees hier het persbericht

 

We zijn ambitieus en hebben er ongelofelijk veel zin in om met CTTS als dé trailer partner bij uitstek te worden. De steun van ALUMAC construct geeft ons een extra duwtje in de rug.
David Douterloigne, medezaakvoerder CTTS

 

 

CTTS zaakvoerder David Douterloigne & Denis Ribo verantwoordelijke verkoop

CTTS wil dé partner worden op vlak van trailer solutions

 

Sterk duo zet zijn schouders onder CTTS

David Douterloigne, tot heden onze filiaalverantwoordelijke in Doornik, engageert zich in dit verhaal. Als trailer expert is hij dé uitgelezen man om op de verdere uitbouw van CTTS te focussen. David zal de dagelijkse leiding van CTTS op zich nemen.

Intussen vervoegde Denis Ribo ons CTTS team. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop en adviseert zowel nieuwe als bestaande klanten over de meest geschikte trailer op maat van hun noden.

Als exclusief verdeler van het merk Schwarzmüller in België heeft CTTS een belangrijke troef in handen om verder te groeien in de toekomst.

 

Onze samenwerking met CTTS maakt het mogelijk om ons trailer aanbod nog verder uit te breiden. Schwarzmüller is een sterk en kwalitatief merk in de trailer wereld dat perfect aansluit op ons bestaand aanbod en waarvoor wij met ALUMAC construct en ASTEMAC staan.
Stefaan Crombez, zaakvoerder ALUMAC construct

 

Meer info?

Contacteer CTTS zaakvoerder David Douterloigne of sales adviseur Denis Ribo voor meer info. Ze geven jou met plezier een extra woordje uitleg.
Je kan hen allebei rechtstreeks bellen of mailen:

 

Contactgegevens CTTS:
Industrielaan 68
8790 Waregem

Tel: +32 (0) 56 61 01 61

WWW.CTTS.BE

 

Bezoek de website van CTTS

Volg CTTS op Facebook voor de laatste updates