Vertrouw op onze expertise

ALUMAC construct specialiseert zich in de opbouw en inrichting van vracht- en bestelwagens. Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller zijn wij één van de pioniers in de sector. Klantgerichtheid, maatwerk en duurzaam materiaal typeren ons.

Alles onder 1 dak

Een gigantisch aanbod containers, nieuwe en tweedehands trailers (zowel te koop als te huur) alsook professionele spuit- en laserwerken. Oog voor detail, streven naar perfectie en ervoor zorgen dat de klant zo efficiënt mogelijk kan werken. Dat is ASTEMAC.

Jarenlange ervaring resulteert in topkwaliteit

Onze slogan 'ijzersterk in maatwerk' maakt duidelijk dat realisaties op maat van de specifieke wensen en behoeften van de klant een belangrijke troef zijn. Maar ook voor eenvoudige en standaard oplossingen kan je bij ons terecht. Ons team denkt mee en kijkt vooruit. Kwaliteit staat voorop. Dat resulteert in stevig en duurzaam werkmateriaal met een degelijke afwerking.

Als COP erkend carrosseriebedrijf bouwen wij jaarlijks meer dan 800 voertuigen op. Je bent met andere woorden zeker van heel wat ervaring en expertise. Jouw garantie voor een passend eindresultaat. Doorheen de jaren groeiden we onder leiding van zaakvoerder Stefaan Crombez uit tot een solide familiale groep met diverse activiteiten waar de klant centraal staat. Bij ons mag je rekenen op een persoonlijke aanpak. Bovendien zijn we altijd dichtbij met vestigingen in Kortrijk (Heule) en Doornik (Froyennes), een servicepunt in Lokeren voor de kranen en in Waregem voor de trailers alsook een 24/7 depannagedienst. Zo garanderen we onze klanten een topservice.

Ontdek 6 redenen om voor ALUMAC construct & ASTEMAC te kiezen

Sterk
Sterk
Veelzijdig
Veelzijdig
Vakmanschap
Vakmanschap
Maatwerk
Maatwerk
Service 24/7
Service 24/7

Onze diensten

Herstelling en onderhoud
Herstelling & onderhoud
Truck & trailer parts
Truck & trailer parts
Depannage 24/7
Depannage 24/7
Nieuw in ons aanbod

Vertrouw op ASTEMAC voor al jouw laserwerk

Met oog op verdere specialisatie in laserwerk investeerde ASTEMAC in een ultramoderne laser van Mazak. Deze wordt niet alleen ingezet voor eigen constructies: vanaf nu kunnen ook externe partijen uit verschillende sectoren bij ons terecht voor allerhande laserwerk en bijhorende dienstverlening. Reken op ons voor professioneel, snel en accuraat laserwerk.

Klik hier voor meer info

ASTEMAC dé partner voor al jouw laserwerk
CTTS trailer solutions in de pers

In samenwerking met MAN en Zoutman

Heb jij de twee reportages gezien voor het tv-programma We Are Champions op Kanaal Z tijdens TRANSPORT&VAN.TV? Daarin wordt een MAN TX 18.510 met Schwarzmüller kipper van CTTS trailer solutions in de kijker gezet en nemen 2 gekende ondernemers het tegen elkaar op voor het transport tussen de vestigingen van Zoutman Gent en Roeselare.

bekijk hier de eerste aflevering

Bekijk hier de tweede aflevering

CTTS trailer solutions en MAN voor Zoutman in We Are Champions
HIAB kraan met VR bediening

Eerste vrachtwagen in België

Onze klant Deco Express nam een nieuwe Scania R660 XT in gebruik met Loglift HiVision kraan achterop de vrachtwagen. Uniek is de manier waarop de chauffeur de laadkraan via virtual reality vanuit de cabine kan bedienen. ALUMAC bouwde hiermee de eerste vrachtwagen in België op met VR kraanbediening.

Meer info over deze innovatie

HIAB kraan met VR: ALUMAC bouwt eerste vrachtwagen op in België
Participatie in CTTS trailers

ALUMAC investeert in de toekomst

Dat we, ondanks deze turbulente tijden, vertrouwen hebben in de toekomst bewijzen we met onze participatie in het bedrijf CTTS, gespecialiseerd in trailers en exclusief verdeler van het merk Schwarzmüller. Onze zaakvoerder Stefaan Crombez slaat hiervoor de handen in elkaar met David Douterloigne. Samen zijn ze de nieuwe eigenaars van CTTS dat intussen succesvolle opendeurdagen achter de rug heeft in de vestiging te Waregem.

Meer info over CTTS

Stefaan Crombez & David Douterloigne nemen CTTS over
Investeren in jong talent

Samenwerking met VIVES Technology

Recent leverden ALUMAC construct en NEBIM een ‘gepimpte’ Volvo truck af op de campus van VIVES Technology in Kortrijk. Het voertuig wordt een echt werkinstrument en ondersteunt het opleidingsinstituut om bachelor en graduaat studenten (autotechnologie en voertuigtechnieken) sneller te laten proeven van de truck- en carrosseriesector in de praktijk.

Ontdek het project inclusief video

ALUMAC construct levert Volvo truck af bij VIVES Technology
Meet the MAC-ROLLER 165Z

Unieke voordelen voor de bosbouw

ALUMAC construct lanceert deze unieke constructie voor al wie actief is in de houtsector. Doordat de HIAB Loglift kraan op een rollend systeem staat kan je vooruit en achteruit rollen over de volledige lengte van de opbouw waardoor het laden en lossen uiterst efficiënt gebeurt. Zo kan je 100% autonoom werken zonder ander materiaal of mankracht.

ONTDEK alle details en video

ALUMAC lanceert MAC-ROLLER 165Z
We have jobs!

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging?

Overweeg dan zeker een job bij ons. We zijn ambitieus en groeien snel. Er is dus altijd plaats voor gemotiveerde werkmakkers die willen mee bouwen aan onze toekomst. Je komt terecht in een gevarieerde werkomgeving en werkt mee aan boeiende projecten.

Check onze vacatures

Vacatures: we have jobs
NIEUW bij ALUMAC construct: BE-Combi 3500PLUS systeem

Tot 5x meer laadvermogen!

Je combineert de flexibiliteit van een bestelwagen met het laadvermogen van een vrachtwagen. Zo vermijd je hoge boetes voor overlading en kan je efficiënt in (binnen)steden rijden. Zonder in te boeten op rijcomfort. Bovendien mag het voertuig bestuurd worden door chauffeurs met een BE-rijbewijs en heeft het een intelligent remsysteem. Ontdek alle voordelen en hoe het werkt in onze korte video.

ontdek alle voordelen

 

BE-Combi 3500PLUS systeem: tot 5x meer laadvermogen
NIEUW: trailers

ASTEMAC breidt zijn aanbod uit!

Je kan bij ons terecht voor:
✓ Nieuwe trailers
✓ Tweedehands trailers
✓ Trailers te huur

Vraag vrijblijvend offerte

trailers bij astemac - alumac
ALUMAC & ASTEMAC in de pers!

Reportage op Kanaal Z

Onlangs kregen we Transportmedia over de vloer in onze vestigingen te Kortrijk en Doornik voor een bedrijfsreportage die te zien was tijdens Transport & VAN.TV op Kanaal Z. Iets gemist?

Herbekijk de video

Bedrijfsreportage van Transportmedia voor Transport & VAN.TV op Kanaal Z
Stock containers

Snel beschikbaar!

Op zoek naar een container en geen zin om erop te wachten? Vermijd levertijden en koop één van onze stock containers. Zo kan jij meteen aan de slag! Op onze Facebook pagina vind je altijd een up-to-date overzicht.
Meer info bij kathy@astemac.be

Bekijk ons actueel aanbod

Containers op stock
! Nieuw ! 

Districool isolatiekit

Voortaan bouwen wij ook isolatiekits in jouw bestelwagen. Perfect voor het transporteren van gekoelde en diepgevroren producten.
Districool is naadloos, hoogglanzend, waterbestendig, uiterst voedsel hygiënisch en makkelijk te reinigen.

Vraag vrijblijvend offerte

isolatie kit
Zeer klantvriendelijk en top mechaniekers!
Gregory Olivier | zaakvoerder G. Olivier
Jullie woord steeds nagekomen: deadline volgens afspraak én conform offerte ondanks prijsstijgingen. Aangename samenwerking, bedankt!
Mathieu Van Acker | zaakvoerder VANACK BVBA
Altijd correct en volgens afspraak.
Dieter Jonckheere | zaakvoerder Jonckheere Dieter BVBA
Professioneel, perfecte communicatie, correcte afhandeling. Top in de sector!
Herman Verougstraete | zaakvoerder drankencentrale Verougstraete
Nog eens bedankt voor de alweer mooie en degelijke opbouw en jullie inspanningen. Het resultaat mag er wezen! Op naar de volgende (maar nog niet direct ????)
Brecht Vulsteke | zaakvoerder B.P.V Grondwerken
Maandag wagen binnen voor nieuwe kast, donderdag al klaar. Merci voor de tòpservice!
Vincent Desmet | zaakvoerder OTTOrent
Professioneel, van offerte tot aflevering. Bedankt voor de goede service!
Matthias Thomaes | zaakvoerder ABC Rent nv
Bedankt voor de aangename en zeer professionele samenwerking! Ik ben zeer tevreden dat ik voor ALUMAC koos voor de opbouw van mijn vrachtwagen!
Pascal Milliau | zaakvoerder bouwonderneming Milliau uit Temse
Vriendelijk personeel, snel geholpen.
Paul Wagemans
Opbouw is TOP. Onze chauffeur én klanten zijn uiterst tevreden over de werking van de kraan! Het was de juiste beslissing om op ALUMAC te vertrouwen.
Frans Depaepe | oprichter Tegels Depaepe