Vertrouw op onze expertise

ALUMAC construct specialiseert zich in de opbouw en inrichting van vracht- en bestelwagens. Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller zijn wij één van de pioniers in de sector. Klantgerichtheid, maatwerk en duurzaam materiaal typeren ons.

Alles onder 1 dak

Een gigantisch aanbod containers, nieuwe en tweedehands trailers (zowel te koop als te huur) alsook professionele spuit- en laserwerken. Oog voor detail, streven naar perfectie en ervoor zorgen dat de klant zo efficiënt mogelijk kan werken. Dat is ASTEMAC.

Jarenlange ervaring resulteert in topkwaliteit

Onze slogan 'ijzersterk in maatwerk' maakt duidelijk dat realisaties op maat van de specifieke wensen en behoeften van de klant een belangrijke troef zijn. Maar ook voor eenvoudige en standaard oplossingen kan je bij ons terecht. Ons team denkt mee en kijkt vooruit. Kwaliteit staat voorop. Dat resulteert in stevig en duurzaam werkmateriaal met een degelijke afwerking.

Als COP erkend carrosseriebedrijf bouwen wij jaarlijks meer dan 800 voertuigen op. Je bent met andere woorden zeker van heel wat ervaring en expertise. Jouw garantie voor een passend eindresultaat. Doorheen de jaren groeiden we onder leiding van zaakvoerder Stefaan Crombez uit tot een solide familiale groep met diverse activiteiten waar de klant centraal staat. Bij ons mag je rekenen op een persoonlijke aanpak. Bovendien zijn we altijd dichtbij met vestigingen in Kortrijk (Heule) en Doornik (Froyennes), een servicepunt in Lokeren voor de kranen en in Waregem voor de trailers alsook een 24/7 depannagedienst. Zo garanderen we onze klanten een topservice.

Ontdek 6 redenen om voor ALUMAC construct & ASTEMAC te kiezen

 

+40 Google reviews

Sterk
Sterk
Veelzijdig
Veelzijdig
Vakmanschap
Vakmanschap
Maatwerk
Maatwerk
Service 24/7
Service 24/7

Onze diensten

Herstelling en onderhoud
Herstelling & onderhoud
Truck & trailer parts
Truck & trailer parts
Depannage 24/7
Depannage 24/7

ASTEMAC op de TRANSPRO beurs

Geslaagde editie 2024!

ASTEMAC tekende present tijdens de vakbeurs TRANSPRO in Waregem Expo waar eind mei de transport en logistieke sector samenkwam. Het was een geslaagde editie waarbij we heel wat bekende en nieuwe gezichten mochten verwelkomen op onze stand. Dat de sfeer goed zat, konden onze volgers in realtime via onze socials volgen

Bekijk hier de compilatievideo

ASTEMAC op Transpro beurs Waregem

Google reviews

Tevreden klanten zijn het beste bewijs

Als je in zee gaat met ALUMAC construct en ASTEMAC krijg je de service en kwaliteit die je verwacht. Alles wat we doen gebeurt met de grootste zorg en oog voor detail. Op ons kan je rekenen, we garanderen een degelijke kwaliteit en een uitstekende service.

In de reviews ontdek je hoe onze klanten de samenwerking ervaren.

Bekijk de reviews

Google reviews: tevreden klanten ALUMAC en ASTEMAC

Nieuw in ons aanbod

Vertrouw op ASTEMAC voor al jouw laserwerk

Met oog op verdere specialisatie in laserwerk investeerde ASTEMAC in een ultramoderne laser van Mazak. Deze wordt niet alleen ingezet voor eigen constructies: vanaf nu kunnen ook externe partijen uit verschillende sectoren bij ons terecht voor allerhande laserwerk en bijhorende dienstverlening. Reken op ons voor professioneel, snel en accuraat laserwerk.

Klik hier voor meer info

ASTEMAC dé partner voor al jouw laserwerk

Nieuwe brochure online

Laat je inspireren door prachtige beelden

Goed nieuws! Onze productbrochure is nu ook online beschikbaar. Ontdek ons volledig aanbod inclusief talrijke prachtige foto's. Van diverse soorten vrachtwagenopbouw tot slimme bestelwageninrichting: alles verzameld in één handig document. Klik hieronder en laat je inspireren door ons vakmanschap en de vele mogelijkheden die we aanbieden.

Download de brochure

ALUMAC brochure

CTTS trailer solutions in de pers

In samenwerking met MAN en Zoutman

Heb jij de twee reportages gezien voor het tv-programma We Are Champions op Kanaal Z tijdens TRANSPORT&VAN.TV? Daarin wordt een MAN TX 18.510 met Schwarzmüller kipper van CTTS trailer solutions in de kijker gezet en nemen 2 gekende ondernemers het tegen elkaar op voor het transport tussen de vestigingen van Zoutman Gent en Roeselare.

bekijk hier de eerste aflevering

Bekijk hier de tweede aflevering

CTTS trailer solutions en MAN voor Zoutman in We Are Champions

We have jobs!

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging?

Overweeg dan zeker een job bij ons. We zijn ambitieus en groeien snel. Er is dus altijd plaats voor gemotiveerde werkmakkers die willen mee bouwen aan onze toekomst. Je komt terecht in een gevarieerde werkomgeving en werkt mee aan boeiende projecten.

Check onze vacatures

Vacatures: we have jobs

NIEUW bij ALUMAC construct: BE-Combi 3500PLUS systeem

Tot 5x meer laadvermogen!

Je combineert de flexibiliteit van een bestelwagen met het laadvermogen van een vrachtwagen. Zo vermijd je hoge boetes voor overlading en kan je efficiënt in (binnen)steden rijden. Zonder in te boeten op rijcomfort. Bovendien mag het voertuig bestuurd worden door chauffeurs met een BE-rijbewijs en heeft het een intelligent remsysteem. Ontdek alle voordelen en hoe het werkt in onze korte video.

ontdek alle voordelen

BE-Combi 3500PLUS systeem: tot 5x meer laadvermogen
Ik ben uiterst tevreden over het geleverde spuitwerk door het 'Astemakkers' team op mijn nieuw voertuig. Nu volledig in lijn met mijn kleuren en stijl.
Machtig en prachtig!
Filip Delandtsheer | zaakvoerder De Landtsheer BVBA
Altijd correct en volgens afspraak.
Dieter Jonckheere | zaakvoerder Jonckheere Dieter BVBA
Opbouw is TOP. Onze chauffeur én klanten zijn uiterst tevreden over de werking van de kraan! Het was de juiste beslissing om op ALUMAC te vertrouwen.
Frans Depaepe | oprichter Tegels Depaepe
Nog eens bedankt voor de alweer mooie en degelijke opbouw en jullie inspanningen. Het resultaat mag er wezen! Op naar de volgende (maar nog niet direct ;-)
Brecht Vulsteke | zaakvoerder B.P.V Grondwerken
Maandag wagen binnen voor nieuwe kast, donderdag al klaar. Merci voor de tòpservice!
Vincent Desmet | zaakvoerder OTTOrent
Bedankt voor de aangename en zeer professionele samenwerking! Ik ben zeer tevreden dat ik voor ALUMAC koos voor de opbouw van mijn vrachtwagen!
Pascal Milliau | zaakvoerder bouwonderneming Milliau uit Temse
Vriendelijk personeel, snel geholpen.
Paul Wagemans
Professioneel, van offerte tot aflevering. Bedankt voor de goede service!
Matthias Thomaes | zaakvoerder ABC Rent nv
Proficiat aan het ganse team met het resultaat: topwerk!
Yves Degezelle | zaakvoerder Devagro
Merci om ons met dit uitdagende project te helpen en het tot een geslaagd einde te brengen. Het resultaat mag er zijn: afgewerkt tot in de puntjes ... BAM!
Laurens | medewerker Devagro
Zeer klantvriendelijk en top mechaniekers!
Gregory Olivier | zaakvoerder G. Olivier
Jullie woord steeds nagekomen: deadline volgens afspraak én conform offerte ondanks prijsstijgingen. Aangename samenwerking, bedankt!
Mathieu Van Acker | zaakvoerder VANACK BVBA
Professioneel, perfecte communicatie, correcte afhandeling. Top in de sector!
Herman Verougstraete | zaakvoerder drankencentrale Verougstraete