Vermijd hoge boetes voor overladen voertuig dankzij ons BE-Combi systeem

Chauffeurstekort.
Strengere regelgeving.
Groeiende stadsdistributie.
Toenemende aandacht voor het klimaat.
Zware boetes in geval van een overbeladen voertuig.
 
Word jij hier ook dagelijks mee geconfronteerd?
Dan is ons unieke BE-Combi 3500PLUS systeem, dat jou maar liefst tot 5x meer laadvermogen biedt, ongetwijfeld interessant voor jou.

Het unieke BE-Combi 3500PLUS systeem combineert het beste van 2 werelden: de flexibiliteit van een bestelwagen en het laadvermogen van een vrachtwagen. Bovendien mag het voertuig bestuurd worden door een chauffeur met een BE-rijbewijs.

Als officiële distributeur voor de Belgische markt combineert ALUMAC construct jouw bestelwagen, die omgebouwd wordt tot een trekker, met de BE-Combi 3500PLUS oplegger. We garanderen een onberispelijk, duurzaam en kwalitatief resultaat. Het voertuig is uiterst makkelijk te besturen zonder dat je moet inboeten aan rijcomfort.

Bekijk onderstaande korte video, ontdek meteen alle voordelen en hoe het werkt.

BE combi met laadklep

Het unieke BE-Combi systeem biedt jou tot 5x meer laadvermogen in vergelijking met een klassieke opbouw van jouw bestelwagen.

✔️ Laadvermogen tot 3.000 kg
✔️ Grote variatie in verschillende laadbakken
✔️ Maximale flexibiliteit door compacte afmetingen
✔️ Rijdt als een standaard lichte bedrijfswagen
✔️ Geschikt voor BE-rijbewijs

Doe je veel kilometers waardoor jouw bestelwagen snel aan vernieuwing toe is? Dit wil niet altijd zeggen dat jouw laadruimte aan vernieuwing toe is. Onze specialisten kunnen het BE-Combi systeem overbouwen van jouw 'oude' naar jouw 'nieuwe' bestelwagen. Een flinke besparing op vlak van investeringen in nieuw materieel!

Cedric geeft je graag meer info over BE-Combi

Uitproberen of vragen?

Er is een demovoertuig ter beschikking. Onze sales manager Cedric Carette zet je met plezier op de wachtlijst voor een testrit en bezorgt je graag meer info.
Bel (+32 496 12 53 68) of mail (cedric@alumac.be) Cedric voor meer info.

JA, ik wil er alles over weten

BE-Combi systeem bestelwagen voor extra laadvermogen